Az MKE részvétele a XXIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon – Program

Tisztelt Kollégák!

Amint arról korrabban hírt adtunk, a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál ez év tavaszán, 2016. április 21-től 24-ig immár 23. alkalommal kerül megrendezésre.

Idén is az igényes környezetet és színvonalas körülményeket biztosító Millenáris (Budapest II. Kisrókus u. 16-20.) lesz a Könyvfesztivál helyszíne.

A Magyar Könyvtárosok Egyesületének standja – a tavalyi évhez hasonlóan – a Millenáris B épületének (volt Jövő Háza) galériáján lesz (G3).

A stand melletti Könyvtáros Klubban a Magyar Könyvtárosok Egyesülete lehetőséget biztosít az MKE szervezeteinek, könyvtáraknak, kiadóknak és a szakmához közel álló egyéb intézményeknek saját programjaik megtartására.

A végleges szakmai program az alábbi linken érhető el.

Könyvtárosoknak és a Könyvtáros Klub programjain résztvevőknek a programot részletező, ingyenes meghívókat is tudunk eljuttatni. A meghívók az MKE Titkárságán vehetők át – előreláthatóan április elején (időben küldünk értesítést a levelezőlistán és az MKE honlapján).

Minden kedves tagtársat és kollégát tisztelettel hívunk és szeretettel várunk nagytermi programunkra és a Könyvtáros Klub szakmai programjaira, illetve könyvtáros standunkhoz!

 

Gerencsér Judit

az MKE főtitkára

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Admin profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe