A jubileumi konferencia meglepetés ajándéka – megújított MKE Képarchívum

Az MKE 80. jubileumi konferenciája alkalmat biztosít egy meglepetés átadására is tagjainknak. Elkészült az MKE megújított Képarchívuma.

Az MKE Képarchívum megújítása Nagy Zoltánnak és Karasz Lajosnak köszönhető. Köszönjük szépen munkájukat, lelkesedésüket, illetve köszönetünket fejezzük ki minden tagtársunknak is az MKE Képarchívum megújításában nyújtott segítségéért és támogatásáért.

A részvevők részére egy meglepetés powerpointos vetítést is tartunk, bemutatva ezzel az MKE 80 éves történetének főbb eseményeit, történéseit és személyiségeit.

Bár nem szerepelt a meghívón – hiszen egyfajta ajándéknak szánjuk a tagság számára -, ezúton jelezzük, hogy a vetítés 10 órakor kezdődik. Érdemes tehát korábban érkezni!

Természetesen az MKE történetét feldolgozó, teljes – és a későbbiekben bármikor bővíthető – Képarchívumát rövidesen az interneten is közzétesszük, kérjük szépen figyeljék honlapunkat és facebook oldalunkat további tájékoztatás céljából.

 

Köszönettel:

Gerencsér Judit

az MKE főtitkára

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Admin profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe