Az MKE részvétele a XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

A XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál 2015. április 23-tól április 26-ig kerül megrendezésre a Millenárison (Budapest II., Kisrókus u. 16-20.). 

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete április 24-én, pénteken 10.30 órai kezdettel Könyvtári digitalizálás és jogkezelés címmel kerekasztal beszélgetés tart a Supka Géza teremben. Ugyanitt Európai olvasnivaló címmel a Typotex Kiadóval közös szervezésben, szintén pénteken, 14.00-tól mutatják be a kiadók az EU fordítástámogatásból megjelent könyveiket. (A Supka Géza terem a Millenáris B épületének galériáján van, átellenben a Könyvtáros Klubbal és az MKE standjával.)

Az MKE standja – a tavalyi évhez hasonlóan – a Millenáris B épületének (volt Jövő Háza) galériáján lesz (G3).

Idén a KSH Könyvtár lesz a partnerünk. Felhívjuk azoknak a kollégáknak a figyelmét, akik érdekeltek a témában, hogy itt lesz alkalmuk találkozni a könyvtár munkatársaival és a könyvtárban őrzött kiadványokkal, illetve a könyvtár által kiadott kiadványokkal is.

A stand melletti Könyvtáros Klubban az MKE lehetőséget biztosít saját szervezeteinek, könyvtáraknak és kiadóknak önálló programok rendezésére.

Az MKE teljes programja itt olvasható, természetesen a könyvfesztivál programfüzetében, valamint a könyvfesztivál honlapján (www.bookfestival.hu) is megjelenik.

Idén is – a programot részletező – ingyenes meghívókat tudunk juttatni könyvtárosoknak és hozzátartozóiknak. A meghívók az MKE titkárságán vehetők át, vagy a Könyvfesztivál bejáratánál, ahol könyvtárosok részére – mint minden évben – most is elhelyezünk megfelelő számú meghívót.

Mindenkit tisztelettel hívunk és szeretettel várunk az MKE szervezésében megvalósuló programokra és a könyvtáros standhoz!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Admin profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Nagy Zoltán profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe