SZJA 1% felhívás

Tisztelt Tagtársak!

Idén is lehetőség van az MKE, mint civil szervezet adó 1 %-kal történő támogatására. Kérjük a Kollégákat, az MKE tagjait, támogatóinkat, hogy adójuk

1%-át a Magyar Könyvtárosok Egyesületének ajánlják fel

a 19000895-1-41 adószámon.

Figyelem! Adószámunk az ÁFA jogalanyiságunk módosulása miatt változott. A fenti adószám már a módosított adatot tartalmazza!

A felajánlás egyben befektetés a jövőbe, hiszen az így befolyt összeget a fiatalok, a pályakezdő kollégák, vagy a még csak pályára készülők vándorgyűlési részvételének díjmentessé tételére fordítjuk. Azt gondoljuk, hogy mind a támogatott korosztály, mind a Vándorgyűlés, mind az éppen aktuális helyszín (Sopron), mind az aktuális téma (Intelligens szolgáltatás – A szolgáltatások intelligenciája) megérdemli a figyelmet, az anyagi elkötelezettséget, a támogató hozzáállást.

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete az  SZJA -ból beérkező 1% felajánlást a 2013. július 17-19. között megrendezett egri vándorgyűlésen résztvevő 4 hallgató költségeinek fedezetére használta fel.

Működésünkről tájékozódhat a honlapunkról. Címe: http://mke.info.hu

Érdeklődését, támogatását az MKE nevében tisztelettel köszönjük!

Budapest, 2014. március 18.

 Fehér Miklós
MKE főtitkár

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe