Pályázat Kárpát-medencei fiatal magyar könyvtárosoknak – újra

Az Országgyűlés elnöke immár harmadik alkalommal írta ki a “Könyvtár, ami összeköt” – Kárpát-medencei fiatal magyar könyvtárosok együttműködése című pályázatot.

A pályázati felhívás szövege itt érhető el. A pályázat beadásának határideje 2013. május 7.

A program célja Kárpát-medencei fiatal magyar könyvtárosok közös munkavégzésének, tapasztalatcseréjének, szakmai együttműködésének elősegítése, támogatása. A résztvevőknek az Országgyűlési Könyvtárban eltöltött egy hónap során lehetőségük nyílik a könyvtár állományának, szolgáltatásainak, működésének megismerésére; saját szakmai tevékenységük bemutatására; kapcsolatépítésre; közös szakmai együttműködési projektek kidolgozására, illetve azokban való részvételre, az Országgyűlés munkájába való betekintésre.

Az elmúlt két év tapasztalatairól a pályázókkal interjút készített a Könyv, Könyvtár, Könyvtáros című szakfolyóirat. A 2011-es beszámoló itt olvasható, a 2012-es beszámoló a lap 2012. decemberi számában jelent meg.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Gerencsér Judit profilképe
  Oros Sándor profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Admin profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe