2013. évi SZJA 1%

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete ezúton is köszönetet mond mindazoknak, akik a 2012. évi adójuk 1%-át az egyesületnek ajánlották fel!

Tájékoztatjuk a Tagságot és a közvéleményt, hogy a 2012-ben beérkezett 122 522,- Ft-ot, a hagyományt követve, könyvtárszakos hallgatók vándorgyűlési részvételének támogatására használjuk fel! Az idei, egri vándorgyűlésünkön (2013. július 17-19.) ebből a forrásból 4 fő vehet részt. A hallgatók támogatást kapnak az útiköltségükre, a regisztrációs díjra, a szállás kifizetésére, azaz a részvétellel összefüggő költségeikre.

Tisztelt Tagtársak! A 2013-as adóbevallási ciklus már lezárult, még az eredményeket nem ismerjük, de köszönetet mondunk minden adózó állampolgárnak, aki adója 1 %- át ismét felajánlotta valamely civil szervezet támogatására. Kérjük a Kollégákat, az MKE tagjait, támogatóinkat, hogy adójuk

1%-át a jövőben is majd

a Magyar Könyvtárosok Egyesületének

ajánlják fel

a 19000895-1-41 adószámon.


A felajánlás egyben befektetés a jövőbe, hiszen az évről-évre a fiatalok, a pályakezdő, vagy a még csak pályára készülők díjmentes vándorgyűlési részvételét biztosítja. Azt gondoljuk, hogy mind a támogatott korosztály, mind a Vándorgyűlés, mind a helyszín, mind az aktuális téma megérdemli a mindenkori figyelmet, az anyagi elkötelezettséget, a támogató hozzáállást.

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete tagjaként vagy külső támogatóként, adója 1 %-ának felajánlásával döntsön az MKE mellett, mert ezzel fiatal könyvtárosok szakmai fejlődését segíti elő, majdani szakmai sikereinek Ön is részese lehet!

Működésünkről tájékozódhat a változatlan címen, de 2013. májusától megújult formában és tartalommal elérhető honlapunkról: http://mke.info.hu

Érdeklődését, támogatását az MKE nevében tisztelettel köszönjük!

Budapest, 2013. június 20.

 Fehér Miklós
MKE főtitkár

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe