2012. évi felhívás az SZJA 1%-ról

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete ezúton is köszönetet mond mindazoknak, akik a 2010. évi adójuk 1%-át az egyesület számára ajánlották fel!

A beérkezett 122.522,- Ft-ot a hagyományt követve könyvtárszakos hallgatók vándorgyűlési részvételének támogatására használjuk fel! A 2012. évi vándorgyűlésünk helyszíne Győr, témája pedig Stabilitás – innováció – inspiráció lesz.

2012-ben ismét lehetősége lesz minden adózó állampolgárnak adója 1 %-nak felajánlására. Kérjük a könyvtárosokat, az MKE tagjait, hogy 2011. évi adójuk 1%-át ajánlják fel a

 Magyar Könyvtárosok Egyesületének

adószámunk: 19000895-2-41

 A felajánlás kifejezetten a fiatalok, a pályakezdő, vagy a még csak pályára készülő fiatalok díjmentes vándorgyűlési részvételét biztosítja. Azt gondoljuk, hogy mind a támogatott korosztály, mind a Vándorgyűlés, mint helyszín, mind az aktuális téma megérdemli a figyelmet, az anyagi elkötelezettséget, a támogató hozzáállást.

Ön is részese lehet az MKE sikereinek, ha tagunk, ha támogatónk! Döntsön az MKE mellett!

Üdvözlettel:

 Fehér Miklós MKE főtitkár

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Admin profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Nagy Zoltán profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe