Nemzeti Regiszter – könyvtárosoknak, könyvtáraknak is

Tisztelt Tagtársak, Magyarok a Nagyvilágban!

A magyar kormány új honlapot indított a nemzeti összetartozás erősítése céljából “Nemzeti Regiszter” címen. “A Nemzeti Regiszter hozzájárul ahhoz, hogy megerősítse azoknak a magyar embereknek az identitását, magyarságtudatát is, akik kívül élnek a magyar szervezetek vonzáskörzetén. A világ minden magyarja érezze: számon tartjuk, számítunk és figyelünk rá. Ma a modern technika nyújtotta lehetőségek megkönnyítik az egymástól több ezer kilométer távolságban élők közti kommunikációt. Évtizedekkel ezelőtt ezt nem lettünk volna képesek megvalósítani. Azt szeretnénk, hogy ez a honlap a magyar-magyar kapcsolattartás és párbeszéd új dimenziója legyen.” (Forrás: www.nemzetiregiszter.hu)

Azt gondolom, nekünk könyvtárosoknak és a könyváraknak is van helye és lehet szerepe ezen a honlapon. Ennek érvényesítéséért még tennünk kell. De a honlapra már mától figyelhetünk és ajánlhatjuk látogatását.

Fehér Miklós
főtitkár

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Admin profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe