Tanácsülés 2011. május 4.

Az MKE Tanácsa május 4-én megtartotta első, alakuló ülését. Miután a jegyzőkönyv kicsit később készül el, ezért – csupán előzetesként – a következőket közöljük.

A Tanácsülés határozatképes volt, hiszen 29 fő volt jelen a 34 képviselőből.

A Fehér Miklós főtitkár betegsége miatt Kiss Gábor alelnök által levezett ülés az elfogadott napirend szerint meghallgatta Bakos Klára elnök beszámolóját az elmúlt időszak küldöttgyűlési, elnökségi munkájáról, majd vázolta, hogy milyen változtatásokat képzel az elnökség a szervezeti munkában.

A következő napirendi pont szerint megválasztotta a Tanács az új elnököt Bazsóné Megyes Klára személyében. Az új elnök elmondta, hogy mindenképpen szeretné erősíteni a szervezetekben folyó tevékenységet, hiszen az egyesületi munka alapját ez képezi.

A következőkben megválasztotta a Tanács a Fitz-díj bizottságokba a tagokat:

Békés Megyei Szervezet – Csabay Károly
Gyermekkönyvtáros Szervezet – Kucska Zsuzsanna
Műszaki Szekció – Dettai Eleonóra
Társadalomtudományi Szekció – Murányi Lajos
Veszprém Megyei Szervezet – Szóllás Péter

A bizottságot Bazsóné Megyes Klára vezeti. Rögzítettük, hogy a határidő most sürget, de változtatásokra lesz szükség a díj odaítélésével kapcsolatban.

A továbbiakban meghallgattuk a pécsi vándorgyűlésről Kiss Gábor alelnök és a pécsi szervezők nevében Szellőné Fábián Mária tájékoztatását. A szervezés rendben folyik, a vándorgyűlés honlapján (http://vandorgyules.tudaskozpont-pecs.hu) folyamatos a tájékoztatás.

A jubileumi évkönyvről szólva kérte az Elnökség, hogy a szervezetek, a testületi tagok minél nagyobb számban vásárolják meg a könyvet, ezzel is segítve az egyesület pénzügyi gondjain.

Szó került a kitüntetési javaslatokról: könyvtáros kitüntetésekről és a Prima Primissima díjról.

Végül néhány szervezeti hírről szóltak a képviselők.

Remélhetőleg ezek az információk ennél sokkal részletesebben megjelennek majd az egyes szervezetek honlapján, levelezőlistáján!

Bazsóné Megyes Klára
az MKE Tanácsának elnöke

1 hozzászólás

  1. […] Mint már a tanácsüléssel kapcsolatos hírben megjelent, megalakult az új Fitz József-könyvdíj bizottság, tagjait is felsoroltam ott. […]

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Admin profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Nagy Zoltán profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe