Az MKE részvétele a XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

A XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon 2011. április 15-től április 17-ig a Magyar Könyvtárosok Egyesületének standja – az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan – a Millenáris Fogadójában (G épület), a galérián lesz.

Idén a standot az MKE megosztja az Országos Széchényi Könyvtárral és a Magyar Elektronikus Könyvtárért Egyesülettel.

A stand melletti Könyvtáros Klubban az MKE szervezetei, könyvtárak és kiadók tartják programjaikat.

A Lázár Ervin teremben április 15-én délelőtt a Márai programról lesz pódiumbeszélgetés, majd az MKE jubileumi kötetének bemutatójára kerül sor.

Ugyancsak a Lázár Ervin teremben április 15-én délután az MKE az Arcanum Adatbázis Kiadóval közösen szervezve Digitális közgyűjtemények a Web-en címmel tart szakmai konferenciát.

A Lázár Ervin terem letölthető programja (.rtf)
A Könyvtáros Klub letölthető programja (.rtf)

Idén is – a programot részletező – ingyenes meghívókat tudunk juttatni könyvtárosoknak és hozzátartozóiknak. A meghívók az MKE titkárságán vehetők át – előreláthatóan április elején (időben értesítjük a kollégákat a katalisten és az MKE honlapján).

Mindenkit tisztelettel hívunk és szeretettel várunk a könyvtáros standhoz és a szakmai programokra!

Az MKE részvétele a könyvfesztiválon a Budapest Főváros Önkormányzata által kiírt pályázat elnyerésével, a Győri Könyvszalon támogatásával, valamint a társult intézmények (OSZK, MEK Egyesület, Arcanum Kiadó) anyagi közreműködésével valósulhat meg.

Nagy Anikó

1 hozzászólás

 1. […] MKE pedig a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál április 15-17-i Könyvtáros klub programjaira készül. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, külön köszöntve a […]

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

 • Ki van jelen?

  Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
 • Legutóbbi aktív tagok

  Oros Sándor profilképe
  Gerencsér Judit profilképe
  Admin profilképe
  Nagy Zoltán profilképe
  Tolnai György profilképe
  Buzai Csaba profilképe
  zondaz profilképe
  Vajda Henrik profilképe