XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál 2011. április 14-17.

Felhívás a XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Könyvtáros Klubjában való részvételre

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál ez év tavaszán, 2011. április 14-től 17-ig immár 18. alkalommal kerül megrendezésre.

A fesztivál kezdettől fogva kivételes médiatámogatást élvez, esztendőről-esztendőre közel 60000 látogatót és vásárlót vonz a 30 országból érkező félezer kiállító standjaihoz és a szakmai programokhoz. Idén is az igényes környezetet és színvonalas munkakörülményeket biztosító Millenáris lesz a Könyvfesztivál helyszíne, amelyen – a három és fél nap alatt – több mint 250 szakmai és közönségprogram, valamint sok tízezer – többnyire kedvezményes áron – megvásárolható kötet várja a látogatókat.

A Könyvfesztivál legsikeresebb programjai közé tartoznak minden évben a Könyvtáros Klub keretében zajló bemutatók, konferenciák, melyek a rendezvény indulása óta a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) és a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) közös szervezésében valósulnak meg. Ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket, vegyenek részt közreműködőként a XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Könyvtáros Klubjának programjában.

A Könyvtáros Klub helyszíne és a Magyar Könyvtárosok Egyesületének standja – az elmúlt évekhez hasonlóan – a Fogadó (G épület) galériáján lesz. Mind a Könyvtáros Klubban, mind a standon lehetőség lesz a kiadók és a könyvtárosok közötti jó kapcsolat elmélyítésére, egymás munkájának, a jövő kihívásainak jobb megismerésére.

Az MKE szervezeti elnököknek, a könyvtáros egyesületek elnökeihez és a kiadókhoz a szervezők közvetlenül eljuttatták a jelentkezési lapot, melynek kitöltésével 2011. február 10-ig jelentkezhetnek a programokra (aniko@oszk.hu címen). A Könyvtáros Klub programja megjelenik a Könyvfesztivál programfüzetében is, valamint az MKKE és az MKE honlapján is. A Könyvtáros Klubban tartandó rendezvényekhez a jelentkezés sorrendjében tudjuk a kért időpontot biztosítani.

A XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivállal kapcsolatos részletesebb információkat a www.bookfestival.hu oldalon olvashatnak, illetve forduljanak a Könyvtáros Klub szervezőjéhez, Nagy Anikóhoz (aniko@oszk.hu).

Résztvevőként, látogatóként is mindenkit tisztelettel hívunk és szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe