Elindult az MKE új honlapja, tesztverzió

Az új honlap lehetőséget ad a tagoknak és az MKE szervezeteinek, hogy a szakmai közösségi kommunikációt az MKE honlapján keresztül bonyolítsák le. Formai és tartalmi elemei még alakítás alatt állnak, amelyhez építő kritikáikat, javaslataikat örömmel fogadjuk!

8 hozzászólás

  1. Bajnok Tamara szerint:

    Gratulálok a honlaphoz nagyon jól használható lesz. Tetszik az egyszerűsége, letisztultsága. Lenne néhány személyes észrevételem:
    1. A nyitóoldalon a kiemelt hírek nagyon gyorsan ugranak, vagy legyen lassab vagy legyen a szöveg rövidebb.
    2. A nyitóoldalon szerintem felesleges a híreket két hasábban megjelentetni( külön a hírek, külön a területi hírek), ugyanis van erre külön menüpont, aki csak a területi híreket akarja olvasni, megteheti. A kéthasábos megjelenés nekem zavaró, zsúfoltnak tűnik. Az egyhasábos megjelenítés olvashatóbb és hírek időrendben jelenhetnének meg.
    3. Az alsó sáv túl széles, az ottani menüpontot szerencsésebb lenne vizszintesen megjeleníteni és a támogatók megjelenítésére ez a forma alkalmasabb.

    Gratulálok eddigi munkájukhoz!
    Üdvözlettel
    Bajnok Tamara

    • Dávid Bogi, szerk. szerint:

      Köszönet a véleményért, észrevételekért! Szeretnénk a nyitóoldalon minél több hírt megjeleníteni túl sok görgetés nélkül, nagy aktivitásra számítva. A kiemelt hírek léptetése most már lassabb. 🙂 Várjuk a további hozzászólásokat!

  2. Varga A. Éva szerint:

    Gratulálok a honlaphoz!
    Első ránézésre engem egy dolog zavar: “Dávid Bogi, szerk. mondtad:”
    szerintem a d felesleges, elég lenne csak mondta vagy írta.
    Üdvözlettel:Varga A. Éva

  3. Már az elejétől “figyelem” a honlapot, de ez az első nyilvános hozzászólásom. Örülök, hogy interaktív lett az MKE ebben a formában!

    Próbálkozom, kisérletezem, hol belépek, hol kilépek a saját szervezetemből! 🙂 (Tudniillik nem volt nekem egyértelmű: kilépek a szervezet oldaláról, vagy kilépek a szervezetből – mármint a honlap által szerkesztett szervezet tagjai közül.) Most azt keresem, hogyan lehet dokumentumot föltenni, mert csupán hírként sikerült elküldenem a szervezetem beszámolóját, hírlevelét.

    A felső menűsor a fekete alapszínnel, kicsi betükkel szerintem alig észrevezető.

    Javítani kell a “felétel” szót!

    Ha egy szervezet új hírt, vagy dokumentumot tesz föl, látszik-e a nyitólapon, vagy külön ki kell keresni?

    Sikereket, jó munkát nektek!
    Megyes Klári

    • Dávid Bogi szerint:

      Köszönet a visszajelzésért, a hibát javítjuk. Dokumentum feltöltése a szervezet oldalára történő belépés után a Dokumentumok menüpontban lehetséges. A nyitólapon a Friss hírek melletti oszlopban, a szervezetek és a tagok felsorolása alatt jelennek meg az új feltöltött dokumentumok. A szervezetek aktivitás szerint történő rendezésével derül ki, hogy melyikük oldala frissült utoljára.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe