Meghívó – HOGYAN ALKALMAZZUK AZ ÉRDEKÉRVÉNYESÍTÉST ÉS A MARKETINGET A KÖNYVTÁRBAN – országos szakmai konferencia – 2019. november 13.

Tisztelt Kollégák és Tagtársak!

 

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) Elnöksége szakmai konferenciát szervez 2019. november 13-án az Országos Széchényi Könyvtárban „HOGYAN ALKALMAZZUK AZ ÉRDEKÉRVÉNYESÍTÉST ÉS A MARKETINGET A KÖNYVTÁRBAN címmel.

 

A szakmai tanácskozás révén a szervezők lehetőséget kívánnak teremteni a könyvtárszakmai érdekérvényesítés és a hatékony könyvtári marketinggel kapcsolatos kérdések, tapasztalatok megvitatására, új ismeretek és gyakorlati módszerek, eszközök elméleti és gyakorlati megismerésére, illetve alkalmazásának elsajátítására.

 

Az MKE Elnökségének véleménye szerint az érdekérvényesítés és a könyvtári marketing tevékenység kiemelt szereppel bír minden könyvtártípus életében, amelyet még hatékonyabbá szeretnénk tenni a szakmai konferencia segítségével.

 

A szakmai konferencia helyszíne: Országos Széchényi Könyvtár, 1827 Budapest, Budavári Palota „F” épület, VI. szint előadóterem

 

A szakmai konferencia időpontja: 2019. november 13. 10.00-15.00

 

A részvételi szándékról visszajelzést szeretnénk kérni, legkésőbb 2019. november 11-ig. Kérjük az alábbi link segítségével regisztráljanak rendezvényünkre. A link lehetőséget ad kérdések megfogalmazására is a konferencia fő kérdésköreiben.

 

A szakmai programra szervezetenként/szekciónként 2 kolléga/tagtárs részvételét tudjuk lehetővő tenni.

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a rendezvényre való jelentkezésről, illetve a részvételhez szükséges személyes adatok köréről és azok kezeléséről az MKE honlapján (mke.info.hu) közzétett Adatkezelési Tájékoztató részletes információkat tartalmaz.

 

A rendezvényre való jelentkezéssel, illetve a meghívás elfogadásával a résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy az Adatkezelési Tájékoztatóban szereplő körben a személyes adatokat az MKE kezelje.

 

A szakmai rendezvény programja és meghívója

 

Nagyon várjuk szíves regisztrációjukat és reméljük pozitív visszajelzésüket meghívásunkra.

 

A szakmai konferencia a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

 

Budapest, 2019. október 27.

 

Köszönettel és üdvözlettel:

 

Barátné Dr. Hajdu Ágnes                                              Gerencsér Judit

az MKE Elnöke                                                             az MKE főtitkára

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe