Alkotó könyvtárosok Veszprém megyében

FELHÍVÁS

Alkotó könyvtárosok

Veszprém megyében

Kedves Könyvtáros Kollégák! Kedves Tagtársaink!

Az MKE Veszprém Megyei Szervezete és az Eötvös Károly Megyei Könyvtár és Közművelődési Intézet többféle programot szervezett már az évek során, amelyek a könyvtárosok képzését, tájékozódását szolgálták, s egyben alkalmat teremtettek az ismerkedésre a különböző könyvtárak, s a más könyvtárakban dolgozó kollégák között.

Úgy érezzük, mégsem ismerjük egymást eléggé.

Vannak, akikről tudjuk, hogy helytörténettel, könyvtártörténettel foglakoznak, vagy ismerünk kiváló népművészt és költőt is közöttünk. Több esetben azonban rejtve marad előttünk akár a közvetlen munkatársunk szakmán kívüli érdekes, értékes tevékenysége. Időnként rácsodálkozunk, ha véletlenül kiderül valakiről, hogy rendelkezik valamilyen kiemelkedő képességgel, ír, fest, fotózik, szaval, énekel, zenél, vagy éppen különös hobbija van.

Szeretnénk hozzájárulni, hogy az alkotó könyvtárosok megmutathassák magukat a megyebeli munkatársaik előtt, s esetleg szélesebb körben is.

Ennek érdekében felhívást teszünk közzé:

2011. július 10-ig várjuk azoknak a könyvtárosoknak a jelentkezését, akik szívesen bemutatkoznának a többiek előtt.

A jelentkezők számának és tevékenységük jellegének megfelelően az ősszel, s a továbbiakban a jövő év folyamán több találkozót és vándorkiállítást szeretnénk ezek alapján összeállítani.

Az első programra az őszi könyvtári napok keretein belül, annak részeként kerülne sor.

Kérjük, aki szeretné, hogy „látva lássák”, töltse ki a mellékelt jelentkezési lapot és vigye, vagy küldje el Pardiné Mórocz Magdolnának a megyei könyvtárba (pardinem@ekmk.hu, 88/560-610/125).

Veszprém, 2011. június 23.

A sikeres együttműködés reményében, üdvözlettel:

 

Pálmann Judit                                             Sárköziné Sárovits Hajnalka

igazgató s.k.                                                                                 elnök s.k.

 

Pardiné Mórocz Magdolna

titkár s.k.

Kategória: A szervezet rendezvényei | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..