Programajánló

Posted by Oros Sándor - március 7th, 2023

Networkshop

A HUNGARNET Egyesület a Neumann Technológiai Platform együttműködésével immár 32. alkalommal rendezi meg a felsőoktatás, a köznevelés, a kutatás és a közgyűjtemények legrangosabb hazai számítógép-hálózati és alkalmazási informatikai konferenciáját, a NETWORKSHOP-ot. A rendezvény befogadó házigazdája ezúttal a Pannon Egyetem lesz Veszprémben.

 

Nyitott Napok – előadássorozat

„A sorozat célja kettős: egyfelől az egyetemi hallgatóság számára szeretnénk olyan szakmai ismereteket nyújtani, amelyek kiegészítik és tovább bővítik a tantervben szereplő stúdiumok adta tudásanyagot, másfelől a könyvtáros szakma számára felkínálni […] tájékozódási lehetőségeket.”

 

Magyar EXPO-sikerek

A Magyar Nemzeti Múzeum legújabb időszaki kiállítása, a Magyar EXPO sikerek (1851-2021) 170 év 32 világkiállítását, illetve az azokon megjelent magyarok sikereit kívánja bemutatni.

 

Budapesti tavaszi fesztivál

A Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) 1981-es első megrendezése óta Magyarország egyik legnagyobb kulturális fesztiválja. Az évente megrendezésre kerülő, többnapos eseménysorozaton a hagyományos előadások mellett (komolyzene, jazz, opera, balett, színház), kiállítások, folklór és szabadtéri rendezvények is helyet kapnak.

Összeállította: Demecs Éva, BCE EK könyvtárosa,

az MKE Társadalomtudományi Szekció vezetőségi tagja

Comments are closed.

Blog Home