Golfütővel a csapatért – a Zala Megyei Szervezet csapatépítése

Posted by Oros Sándor - augusztus 31st, 2022

A pandémiás időszakban a legtöbb egyesület tevékenysége a minimumra csökkent, hiszen közösségi programokat nem lehetett szervezni. Megszenvedte ezt az MKE Zala Megyei Szervezete is. A 2021-es év második felétől már jobb volt a helyzet, de az egyesület szempontjából 2022 volt hosszú idő után az első olyan év, amikor teljes értékű közösségként tudott működni. A szervezeten belül azóta történt több változás, lettek új tagok, míg mások már nem voltak az egyesületben, így különösen indokolt volt a közös program, az ismerkedés.

Az éves csapatépítő tréning a szervezet egyik hagyományos programja, melyet ezúttal 2022. június 13-án tartottunk Balatongyörökön. A nap első programja egy kisebb túra volt, melynek célpontja a Bél Mátyás kilátó volt. Ez a program tovább tartott a tervezettnél, mert eltévedt a csapat, de ennek megoldása, az új útvonal keresése igazi csapatépítő feladat volt. Ezután a balatongyöröki minigolf pályához mentünk, ami a nap fő helyszíne volt. Itt Czupi Gyula, a Halis István Városi Könyvtár igazgatója a megye összes könyvtárának egy pár gólyalábat ajándékozott.

Ebéd előtt Villányi Éva vezetésével egy kultúrséta következett, Balatongyörök főbb látnivalóinak, köztük a könyvtárnak és a művelődési háznak a megtekintésével. Az ezt követő ebéd után következett a délutáni program, ami egy csapatépítő minigolf verseny volt. Ennek eredményhirdetése zárta a napot, amely végig jó hangulatban, az újra találkozás örömében, kellemesen telt. A házigazda a Beke Minigolf Bt. és Pappné Beke Judit, az egyesület korábbi elnöke és jelenleg is aktív tagja volt. Mindenki jól szórakozott, a közösségi programok megvalósítására pedig remélhetőleg a jövőben is korlátozások nélkül lesz lehetőség.

Musztács Krisztián, MKE ZMSZ titkár

Comments are closed.

Blog Home