Bautista Soldevila Katalin

Posted by Buzai Csaba - április 28th, 2021

A Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központban kezdtem el a pályámat 1993-ban felnőtt olvasószolgálatban, majd a zenei részlegünkön is dolgoztam. Jelenleg a könyvtár informatikai rendszereinek, honlapjának, közösségi oldalainak működéséért és digitális programjaiért vagyok felelős. Az MKE Pest Megyei Szervezetének elnökségi tagja vagyok. A Könyvtári Intézet keretein belül induló tanfolyamokon a felhasználóképzésről, könyvtári közönségkapcsolatokról tartok órákat.

A munkám során segítséget nyújtok felhasználóinknak a digitális írástudás megszerzésében különböző tematikus számítógépes tanfolyamokon, illetve a Digitális Jólét Program kereteiben mentori munkát is végzek. Tanfolyamokat szervezek olvasóinknak, munkatársaimnak. Karban tartom a könyvtár honlapját, közösségi oldalait. Összefogom a Szikla integrált rendszerrel kapcsolatos feladatokat. Az Iskolai Közösségi Szolgálat működése érdekében kapcsolatot tartok az iskolákkal, koordinálom a diákok munkáját. Szervezem és vezetem a könyvtárunk olvasókörét. A minőségirányítás keretében a folyamatszabályozás munkacsoportot vezetem. Összesítő statisztikai adatokat gyűjtök a könyvtár adatairól.

Szívesen konzultálok kollégákkal a felhasználóink képzéséről, közösségi oldalak működtetéséről, interaktív játékok szervezéséről, diákok közösségi szolgálatának összefogásáról, olvasókörök létrehozásáról. A Pest megyei kollégák ötleteit, problémáit a PEMEKSZ vezetőségi tagjaként örömmel fogadom.

Elérhetőségeim:
Bautista Soldevila Katalin
E-mail: soldevila@gvkik.hu
Telefon: (28) 515-280 – 106

Comments are closed.

Blog Home