Programajánló

Posted by Buzai Csaba - február 28th, 2019

26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál
2019. április 25-28. Millenáris

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a világirodalom és a hazai szellemi élet kiemelkedő képviselői (25 ország közel 100 neves alkotója, 400 hazai és határon túli magyar író, tudós, művész) részvételével kulturális programok sokaságát kínálja: író-olvasó találkozók, felolvasások, dedikálások, irodalmi estek, könyvpremierek, művészkönyv-bemutatók, kerekasztal-beszélgetések, koncertek, színházi bemutatók, kiállítások, filmvetítések várják az érdeklődőket.
https://bookfestival.hu/

Szakkönyvtári seregszemle
2019. március 22.

Célja az eddigi nagy sikerű rendezvényekhez hasonlóan idén is a szakkönyvtárügy aktuális kérdéseinek megvitatása és az egyes szakkönyvtárak, szakkönyvtártípusok helyzetének, eredményeinek bemutatása.
http://konyvtar.ksh.hu/index.php?s=seregszemle_2019

Budapesti Tavaszi Fesztivál
2019. április 5-22.

A 39. Budapesti Tavaszi Fesztivál változatos összművészeti műsorral várja az érdeklődőket. A színes kínálat része komolyzene, opera, jazz és könnyűzene, világzene, tánc, újcirkusz, színház és képzőművészeti program is. A fesztivál különlegességét fokozza, hogy a legjobb magyar előadók mellett igazi világsztárok lépnek majd fel, illetve a fesztiválon számos bemutató, valamint társintézményekkel szoros együttműködésben megvalósuló program is lesz.
https://www.btf.hu/

37. Magyar Sajtófotó Kiállítás
2019. április

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége Fotóriporterek Szakosztálya által meghirdetett 37. Magyar Sajtófotó Pályázatra 276 szerző 2462 pályaművel pályázott sikeresen. A zsűri összesen 6305 képet tekintett meg az online előválogatás, illetve zsűrizés során.
https://37.sajto-foto.hu/ 

összeállította: Demecs Éva, BCE EK könyvtárosa,
az MKE Társadalomtudományi Szekció vezetőségi tagja

Comments are closed.

Blog Home