Programajánló

Posted by zondaz - szeptember 16th, 2018

 

Múzeumok Őszi Fesztiválja
„A fesztivál idei jelmondata a látogatóbarát múzeum koncepcióját középpontba helyezve, illetve Szabó Magda születésének századik évfordulója apropóján: „Az ajtó nyitva áll”. „ Képtalálat a következőre: „muzeumok őszi fesztiválja”

http://oszifesztival.hu/
2018. október 1 – november 11.

 

Kulturális Örökség Napjai
Az Európa Tanács 2018. évi témaajánlata, a MEGOSZTÁS MŰVÉSZETE arra hívja fel a figyelmet, mennyire fontos, miként mutatjuk be örökségünket. A Kulturális Örökség Európai Évében különös figyelmet fordítunk arra, hogy hangsúlyozzuk a hazai és az európai örökség közös vonásait, értékeit, szellemiségét.” Képtalálat a következőre: „kulturális örökség napjai”

http://www.oroksegnapok.hu/
2018. szeptember 15-18.

 

Budavári Könyvünnep
„Idén Székelyudvarhely kapott meghívást a Budavári Könyvünnepre, hogy a háromnapos fesztivál díszvendégeként mutatkozzon be a könyvszerető közönségnek.” Képtalálat a következőre: „budavári könyvünnep”

https://konyvunnep.hu/
2018. augusztus 31 – szeptember 2.

 

Emerald Information Day
„A rendezvény első felében a könyvtáros szakemberek kapnak átfogó tájékoztatást az Emerald Kiadó termékeiről és legújabb fejlesztéseiről. Az ebédszünet után elsősorban a kutatókat/szerzőket várjuk, akik megismerkedhetnek az Emerald kínálta publikációs lehetőségekkel.” banner

http://eisz.mtak.hu/index.php/hu/rendezvenyek/42-emerald-informacios-nap.html
2018. szeptember 18.

 

Összeállította:  Demecs Éva
a BCE EK könyvtárosa,
az MKE Társadalomtudományi Szekció vezetőségi tagja

Comments are closed.

Blog Home