Várunk az 50. Vándorgyűlésen!

Posted by zondaz - július 1st, 2018

Értékeink a jövőt formálják – Vándorgyűléseink öröksége
Keszthely, 2018. július 3–6.

201803_MKEIFLA_Vandorgyules_1

Helyszínek:

  • Pannon Egyetem D épület
  • Balaton Színház

Társszervezők:

  • MKE Zala Megyei Szervezete
  • Pannon Egyetem
  • Fejér György Városi Könyvtár

A Magyar Könyvtárosok Egyesületének jubileumi, 50. Vándorgyűlésének helyszíne ebben az évben Keszthely lesz.

Megtiszteltetés ez a városnak, különösen akkor, amikor a város legnagyobb nyári, kulturális rendezvényéhez, a KeszthelyFesthez kapcsolódva fogadja az információs szakembereket az országból és határon túlról is. Öröm, hogy helyet adhatunk egy ilyen nagy múlttal rendelkező egyesület legnagyobb szakmai konferenciájának!

A Fejér György Városi Könyvtár kollektívája a kezdeti ötlettől vezérelve lelkesen szervezi immár több hónapja a szakmai és egyéb kulturális programokat, kísérő rendezvényeket.

201803_MKEIFLA_Vandorgyules_2

Minden segítőnk a középiskolás fiataloktól a nyugdíjas korosztályig azért dolgozik, hogy az ide látogató vendégek jól érezzék magukat. Ebben a munkában olyan összetartásnak vagyunk mi magunk is tanúi, ami az együttműködés magas fokát jelzi.

A közel 800 jelentkező száma is igazolja, hogy nyitott, érdeklődő, munkáját szerető kollégáink vannak, akiket mi szeretettel hívunk és várunk, akiknek meg szeretnénk mutatni városunkat, ahol „jó lenni”!

A vándorgyűlés honlapján minden aktuális információ elérhető, folyamatosan frissítjük, érdemes meglátogatni.

Szeretettel várunk Benneteket Keszthelyen, a vándorgyűlésen! Ünnepeljük együtt az elmúlt 50 évet, szakmánk legnagyobb konferenciájával!

Pappné Beke Judit
a MKE Zala Megyei Szervezete elnöke

Comments are closed.

Blog Home