Bánkeszi Katalinnak ítélték idén a Kosáry Domokos-díjat

Posted by zondaz - június 29th, 2017

201703_Civil_Kosary_dij_1

A Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár a Szent István Egyetemmel közösen 2013-ban névadója tiszteletére, emlékének megörökítésére, születésének 100. évfordulója alkalmából Kosáry Domokos-díjat alapított.

Az elismerés a könyvtárügy területén, a könyvtári, levéltári munka szervezésében elért kimagasló eredmény, az egyetemtörténeti, agrártörténeti kutatások terén végzett magas szintű tevékenység, illetve a Könyvtár, a könyvtárügy támogatásának elismeréseként adományozható.

Képtalálat a következőre: „"kosáry domokos díj"”

Ebben az esztendőben ötödik alkalommal került sor a díj átadására a Szent István Egyetem Szenátusának tanévzáró ünnepi ülésén, az Egyetem Aulájában, 2017. június 16-án.

A Kosáry Domokos-díjat (a díj Alapító Okirata szerint) Dr. Tőzsér János rektor és Barna Marianna megbízott könyvtári igazgató, a kuratórium elnöke adta át

Bánkeszi Lajosné

címzetes igazgatónak.

A kitüntetést magas szintű, több évtizeden át végzett szakmai és vezetői tevékenységének elismeréseként, a Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár törekvéseinek példaértékű támogatásáért, a felsőoktatási könyvtárak, egyben az egész magyar könyvtárügy szolgáltatásainak korszerűsítéséhez hozzájáruló fejlesztő tevékenységéért kapja a díjazott.

Barna Marianna
megbízott könyvtári igazgató
Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár

A rangos elismeréshez szívből gratulálunk! (a szerk.)

Comments are closed.

Blog Home