Kiss Annamária

Posted by zondaz - április 28th, 2017

2008 óta dolgozom a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtárban. Módszertani munkatársként, majd beszerzésvezetőként is tevékenykedtem, jelenleg a Feldolgozási és Szolgáltatási Osztályt vezetem.

A feladataim közé tartozik egyrészt az állomány menedzselése: a beszerzést követő állományba vételtől a feldolgozáson át a dokumentumok elhelyezéséig, szolgáltatásáig. A nyomtatott dokumentumok kapcsán a releváns pályázatokban részt vesz a Könyvtárunk, illetve az állomány bizonyos részeinek digitalizáltatását is megkezdtük, egyre nagyobb ütemben.

A Központi Könyvtár unikális 24 órás Mikszáth téri nyitvatartása folyamatos szolgáltatóhely-felügyeletet és monitorozást igényel, emellett a 70 férőhelyes Elméleti Orvostudományi Központban található tankönyvtár helyiséget is rendben kell tartanunk munkatársaimmal.

Segítjük a könyvtár használóit a szakirodalomhoz való hatékony hozzájutásban, illetve a különböző online katalógusokban és forrásokban való eligazodásban, továbbá mentorként segítjük a hozzánk érkező gyakornokokat, közösségi szolgálatosokat.

Szívesen egyeztetek nyomtatott állománnyal kapcsolatos kérdésekben, illetve a különböző könyvtári szolgáltatások kapcsán.

E-mail: kiss.annamaria@semmelweis-univ.hu
Telefon: +36 20 825 9893

Comments are closed.

Blog Home