A könyvtár-pedagógia módszertana tanfolyam

Bejegyzés ideje: 2011. február 03., csütörtök. Kategória: Könyvtár-pedagógia,Könyvtárostanárok képzése,Szakirányú továbbképzés. Szerző: cs.-bogyo-katalin

Az Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet a (TÁMOP-3.2.4-09/1) „Tudásdepó-Expressz” pályázat keretei között 2011. február 23-tól 30 órás, ingyenes, akkreditált továbbképzést indít könyvtárostanároknak, könyvtárostanítóknak, iskolai könyvtárban dolgozó pedagógusoknak.

A tanfolyam során a hallgatók megismerkedhetnek azokkal a módszertani lehetőségekkel, amelyek a könyvtár-használattani ismeretek elsajátíttatásához szükségesek. A hallgatók betekintést nyerhetnek a szaktárgyi órák könyvtári megtartásához szükséges technikákba is.

Helyszín: Károlyi Mihály Fővárosi Gyakorló Kéttannyelvű Közgazdasági Szakközépiskola Könyvtára (1139 Budapest, Váci út 89.)

A tanfolyam kezdése: 2011. 02. 23. 9.00 óra.

A jelentkezéseket postán 2011. február 20-ig Bacsó Ildikó részére kérjük küldeni, a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet (1088 Budapest, Vas utca 8-10.), és e-mailen: bacso.ildiko@fppti.hu

A tanfolyam tematikája, letölthető jelentkezési lap: http://www.fovpi.hu/konyvtar/hirek/konyvtarpedagogia_tanfolyam.html

Kedves Kollégák!
 A  tanfolyamhoz fontos kiegészítések:

1. A tanfolyam akkreditált tanfolyam.
2. Sajnos csak  a fővárosi  és Közép-magyarországi régióba tartozó könyvtárostanároknak ingyenes, mivel a Mérei Intézet  TÁMOP-os pályázati pénzéből finanszírozzák.
3. A tanfolyam szervezője, Bacsó Ildikó várja más régiókból is a jelentkezéseket, de nekik fizetős a tanfolyam. Az ára 30.000 Ft Ha összejön a megfelelő létszám, akkor indítják nekik is.
4. További információ: Bacsó Ildikó <bacso.ildiko@fppti.hu>

Üdv,
Szakmári Klára
könyvtárostanár

Szólj hozzá!

*