Videópályázat az 50. vándorgyűlésre

Kedves Kollégák!

A Magyar Könyvtárosok Egyesületének Elnöksége az 50. vándorgyűlés tiszteletére történetmesélő pályázatot hirdet minden jelenlegi és korábbi egyesületi tag és érdeklődő könyvtár szakos hallgató számára. Pályázni lehet egy legfeljebb 5 perces kisfilmmel, amelyben egy olyan vándorgyűlési sztori elevenedik meg. amely a történet mesélőjével esett meg, vagy szájhagyomány útján maradt fenn. A kisfilmben a személyiségi jogokat tiszteletben tartva csak olyan személyek neve kerüljön említésre, akik ehhez írásban is hozzájárulásukat adták. Egyéb esetekben ne legyenek nevesítve a szereplők. Az elkészült kisfilmeket elektronikus levél csatolmányaként kell elküldeni az alábbi címre: vandorgyules50@gmail.com. A filmek a beérkezésüket követően két munkanapon belül felkerülnek az MKE Facebook oldalára, ott lehet majd azokat megtekinteni és lájkolni. A legtöbb tetszésnyilvánítást begyűjtő kisfilmet és alkotóját az MKE 50. Vándorgyűlésén, Keszthelyen az MKE elnöke fogja kihirdetni és díjazni a záró plenáris ülésen.

A pályázat végső beküldési határideje: 2018. június 22. Természetesen minél korábban kerül ki a Facebook oldalra az alkotás, annál több lájkot gyűjthet be.

A pályázat fődíja: az elmúlt években Fitz-díjban részesült könyvekből álló ajándékcsomag.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe