Elhunyt Guszmanné Nagy Ágnes, a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár nyugalmazott könyvtárosa, az MKE Tanácsa és a Heves Megyei Szervezet korábbi elnöke

Tisztelt Kollégák!

 

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) Elnöksége nagy megrendüléssel és fájó szívvel tudatja Önökkel, hogy méltósággal viselt, hosszú, súlyos betegsége után 2018. április 26-án elhunyt Guszmanné Nagy Ágnes ny. könyvtáros.

15697712_1196091397149472_8233531293039400181_n

Guszmanné Nagy Ágnes 1975-től negyven éven át dolgozott a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban, mint hivatása iránt elkötelezett helyismereti könyvtáros.

Ismerhettük Őt felkészült szakemberként, helyismereti kiadványok szerkesztőjeként, mindig derűs, segítőkész munkatársként. Könyvtári szakértőként nyújtott tanácsaival sok települési könyvtár működését jobbította.

Aktív tagja volt a Magyar Könyvtárosok Egyesületének. Évtizedekig vezette az MKE Heves Megyei Szervezetét, dolgozott az MKE Országos Tanácsának elnökeként, tevékenyen részt vett az MKE Helyismereti Könyvtárosok Szervezetében. A közösségért végzett munkáját MKE-emlékéremmel ismertük el.

Guszmanné Nagy Ágnes egy nagyon kivételes és kiváló szakember volt, aki nagyon sokat tett a Magyar Könyvtárosok Egyesületéért és a Heves Megyei Szervezetért, a szakmánkért és a kollégákért. Hatalmas veszteség számunkra halála.

Hamvainak temetése 2018. május 17-én, csütörtökön 14 órakor a Hatvani temetőben (Eger, Király u. 15.) lesz.

Ezúton is szeretnénk kifejezni együttérzésünket és osztozni a család és a kollégák gyászában.

Emlékét örökre megőrizzük szívünkben és lelkünkben.

 

Budapest, 2018. május 13.

 

Barátné dr. Hajdu Ágnes

az MKE elnöke

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Admin profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Nagy Zoltán profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe