2017. október 16-ig meghosszabbították az IFLA Global Vision online szavazási határidejét

Kedves Kollégák!

Korábban hírt adtunk róla, hogy a lengyelországi IFLA konferencia egyik fontos állomása és kezdeményezése volt egy online kérdőíves platform (IFLA Global Vision online voting platform), amelynek ünnepélyes megnyitására és elindítására az idei IFLA konferencián került sor Wroclawban. Az online szavazás hivatásunk és könyvtáraink jövőjének formálásáról folyó globális párbeszédhez kínál lehetőséget valamennyi könyvtáros és könyvtárbarát számára.

Az MKE ezt a lehetőséget a kezdetektől népszerűsíti és 2017. szeptember 9-től immár magyar nyelven is hozzáférhető, tizenötödikként a világon! A fordításban közreműködtek: Dávid Boglárka és Barátné dr. Hajdu Ágnes.

Ezúton szeretnénk megosztani Önökkel, hogy Gerald Leitner, az IFLA főtitkára, arról adott tájékoztatást ma, hogy 2017. október 16-ig meghosszabbították az IFLA Global Vision online szavazási határidejét!

A kérdőív elérhetősége: https://globalvision.ifla.org/vote/

Kérjük Önöket, hogy minél többen csatlakozzanak a kezdeményezéshez! Töltsük ki minél többen hazánkból is kérdőívet. Legyünk részesei a globális ötletnek, és kérem népszerűsítsék a platformot, a szavazást és a véleménynyilvánítást minél szélesebb körben az MKE tagsága és a könyvtáros kollégák között.

Köszönettel és üdvözlettel:

Barátné dr. Hajdu Ágnes

az MKE elnöke

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Oros Sándor profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Nagy Zoltán profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe