Kitüntetések a Magyar Kultúra Napja alkalmából – 2016. január 21.

Tisztelt Kollégák!

 

Hoppál Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára, a magyar kultúra napja alkalmából 2016. január 21. napján Budapesten átadta a Balassa Péter-, a Csokonai Vitéz Mihály-, a Közművelődési Minőség és Könyvtári Minőségi Díjakat, valamint a Minősített Közművelődési Intézmény és Minősített Könyvtár címeket.

 

Minősített Közművelődési Intézmény címben részesült a vasvári Nagy Gáspár Kulturális Központ, hajdúszoboszlói Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár, a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központ, a Körmendi Kulturális Központ, Múzeum, Könyvtár, a csömöri Petőfi Sándor Művelődési Ház, a pécsi Apáczai Óvoda és ÁMK Művelődési Ház, a fertőszentmiklósi Ifjúsági és Szabadidő Központ, a szegedi Szent-Györgyi Albert Agóra, a mezőberényi Orlai Petrics Soma Kulturális Központ, a Bicskei Egységes Művelődési Központ és Könyvtár – Petőfi Művelődési Központ és a debreceni VOKE Egyetértés Művelődési Központja.

 

A Magyar Kultúra Napja alkalmából Könyvtári Minőségi Díjat kapott az egri Bródy Sándor Megyei és Városi KönyvtárMinősített Könyvtár címmel tüntették ki a debreceni Méliusz Juhász Péter Könyvtárat, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Országos Műszaki Információs Központ és Könyvtárat, a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Könyvtár és Tudásközpontot, valamint a Mezőkovácsházi Városi Könyvtárat.

 

Az MKE Elnöksége szívből gratulál a kitüntetetteknek!

 

Gerencsér Judit

MKE főtitkár

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe