Alapfokú szerzői jogi tanfolyam a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalában

paragrafusA Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala képzési rendszerét önálló (alap-, és középfokú) szerzői jogi tanfolyamokkal bővíti, hiszen a szerzői jogi tudatosság igen fontos az új műveket létrehozó alkotók mellett azokon a területeken is, ahol a mindennapi tevékenység szerves része a meglévő szerzői tartalmak valamilyen felhasználása.

Először az alapfokú szerzői jogi tanfolyam kerül meghirdetésre, ahol a terület alapvető fogalmainak bemutatása mellett többek között megismerhetők a jogosultakra vonatkozó szabályok, a szerzői művek felhasználási lehetőségei, vagy a szerzői jogi jogérvényesítés rendszere.

A képzést a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának magasan képzett szerzői jogász munkatársai tartják, az elméleti fogalmak bemutatása mellett számos gyakorlati példát is felvonultatva.

A tanfolyam időtartama 20 óra. A képzés jelenléti és távoktatásos formában is elérhető.

A tanfolyamot a Bevezetés a szerzői jogba című, most megjelenő, a legfrissebb szakmai információkat tartalmazó kiadvány támogatja, amely önállóan is megrendelhető.

Tájékoztató a tanfolyamról

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe