Az MKE részvétele a XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

Felhívás a Könyvfesztivál Könyvtáros Klubjában való részvételre

A XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál 2014. április 24-től április 27-ig kerül megrendezésre a Millenárison (Budapest II., Kisrókus u. 16-20.).

A Magyar Könyvtárosok Egyesületének standja – a tavalyi évhez hasonlóan – a Millenáris B épületének (volt Jövő Háza) galériáján lesz (G3).

A stand melletti Könyvtáros Klubban a Magyar Könyvtárosok Egyesülete lehetőséget biztosít kiadóknak, az MKE szervezeteinek és könyvtáraknak saját programjaik megtartására. A szervezeti vezetők megkapták a felhívást és a jelentkezési lapot. Könyvtárak és könyvtáros egyesületek, illetve a szakmához közel álló szervezetek jelentkezéseit is várjuk. Részükre a felhívás és a jelentkezési lap ezen a linken olvasható, letölthető.

A Könyvtáros Klubban tartandó programok (a program címe, előadója, moderátora, szervezője) olvashatóak lesznek a könyvfesztivál programfüzetében, valamint a könyvfesztivál (www.bookfestival.hu) és az MKE honlapján.

Idén is – a programot részletező – ingyenes meghívókat tudunk juttatni könyvtárosoknak és hozzátartozóiknak. A meghívók az MKE titkárságán vehetők át – előreláthatóan április elején (időben küldünk értesítést a katalisten és az MKE honlapján).

Mindenkit tisztelettel hívunk és szeretettel várunk a Könyvtáros Klub szakmai programjaira és a könyvtáros standhoz!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe