MKE webmagazin névpályázat eredménye

Tisztelt Tagtársak!

Az MKE a Nemzeti Együttműködési Alap 2012. évi pályázatán forrást nyert egy tagságot megcélzó, de egyben a könyvtárak, könyvtárosok iránt általában érdeklődő társadalom számára is szóló színes, gazdag tartalmú webmagazin három számának megjelentetésére. A kiadványunknak azonban nem volt címe! Ezért 2013. februárjában pályázatot hirdettem a webmagazin címének megtalálására. A szavazatokat, javasolt névformákat elektronikus felületen lehetett leadni. Az elektronikus szavazás eredménye az alábbiak szerint alakult:

Összesen 66 szavazat érkezett. (Egyetlen helyen szerepelt, hogy a szavazat a “Műszaki Szekció”-tól érkezett, de nem adta meg a szavazó, hogy hány szavazó véleményét képviseli szavazata, így ezt is egynek vettük.)

A beérkezett szavazatok alapján

1. Könyvtárvilág. Az MKE webmagazinja: 34 tetszik (51,5%), 32 nem tetszik (48,5%)
2. Könyvtárosvilág. Az MKE webmagazinja: 25 tetszik (37,9%), 41 nem tetszik (62,1%)

Az alábbi további címjavaslatok érkeztek még. A válaszok ;-vel elválasztva:
KönyvtárMag; -e-MKE; Könyvtárszoba. Az MKE webmagazinja; Libidő; KuK: Könyvtárak és Könyvtárosok; Könyvtárosok. Az MKE webmagazinja; KIT hírlevél; Biblio-file; InfoTéka; Webkönyvtáros Élet; Webinfotéka; Könyvtáros Webfutár; Infotéka. Az MKE webmagazinja; Könyvtárháló; Könyvtárlife; Könyvtárőr; Webmkénk; KönyvtárosABC; Ex libris; Könyvtár Café; KönyvTárs; E-Könyvtáros. Az MKE webmagazinja; Nyitott Ablak; Minden a könyvtárról és egyébről (M. K. E.); Könyvtári webmagazin: nemcsak könyvtárosoknak; POLC; Libresszó; Gutenbergia : Jelentések a nyomtatott galaxisból; Hivatása könyvtáros. Az MKE webmagazinja; Weblapozgató; Jelenlét. A Magyar Könyvtárosok Egyesülete webmagazinja

A szavazás eredményéről tájékoztattam az MKE elnökségét, aki a szavazatok alapján többségben javasolt névformát hagyta jóvá. Így a magazin neve:

 Könyvtárvilág. Az MKE webmagazinja

lett. 2013. június 12-én erre a névre megkaptuk az ISSN számot is. A májustól már elérhető magazinunk immár minden szempontból elkészült és hozzáférhető. Kérem a Tisztelt Tagtársakat, hogy olvassák, használják szeretettel! Elérhetősége: http://mke.info.hu/konyvtarvilag.

Végezetül szeretném megköszönni mindazoknak, akik megtiszteltek javaslatukkal, a segítő közreműködést. Számítunk a továbbiakban is az érdeklődésükre, ötletekre, javaslatokra. Természetesen a magazin szerkesztősége mostantól lehetőséget biztosít hírek, információk, cikkek publikálására is, ezeket szeretettel várja az mke.verzo@gmail.com címen.

Fehér Miklós
MKE főtitkár

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Admin profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Nagy Zoltán profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe