Küldöttközgyűlés 2013. május 8-án

Az MKE 2013. május 8-án, szerdán tartja küldöttközgyűlését az Országos Széchényi Könyvtár VI. emeleti dísztermében. Kezdési időpont: 10.15 óra (regisztráció: 09.30-tól).

Napirend:  

  1.  Beszámoló az elmúlt évben végzett munkáról  – Bakos Klára, az MKE elnöke
  2. Az MKE 2012. évi közhasznúsági jelentése  – Szóbeli kiegészítést tesz Bakos Klára, az MKE elnöke
  3. Az Ellenőrző Bizottság jelentése a beszámolók értékeléséről  – Dr. Horváth Sándor Domonkos, az MKE Ellenőrző Bizottság elnöke
  4. Az MKE egységes ügyviteli, nyilvántartási és könyvelési rendszerének szabályzata  – Előterjesztő: Fehér Miklós, az MKE főtitkára
  5. Ügyvitel finanszírozás – tagdíj javaslat – Előterjesztő: Fehér Miklós, az MKE főtitkára
  6. Alapszabály módosítás  – Előterjesztő Dr. Redl Károly, az MKE alelnöke
  7. Egyebek

 

A küldöttközgyűlés határozatképes, ha a küldöttek 50 százaléka plusz 1 fő jelen van. Az Alapszabály módosításához határozatképes küldöttközgyűlés és a jelen lévők kétharmadának támogató szavazata szükséges. Ha a küldöttközgyűlés nem határozatképes, akkor azt 2013. május 8-ra, 10.45 órai kezdettel ismételten összehívom. Az ismételten összehívott küldöttközgyűlés az Alapszabály módosítás kivételével az eredeti tárgysorozat szerinti kérdésekben határozatképes a megjelent küldöttek létszámától függetlenül.

Tisztelt tagtársak, mivel a jogszabály miatt is szükségessé váló Alapszabály módosításunk kizárólag az eredeti időpontra összehívott és határozatképes küldöttközgyűlés hatásköre, ezért kérem, hogy a küldöttek minél nagyobb létszámmal legyenek jelen a küldöttközgyűlésen, biztosítva a határozatképességet.

Tájékoztatom a küldötteket, hogy a jelzett napirendekhez kapcsolódó előterjesztéseket, megtárgyalandó dokumentumokat a delegáló szervezetek útján hamarosan közreadjuk.

 

Bakos Klára
elnök s.k.

Az eredeti meghívó elérhető a Dokumentumtárban.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe