Az MKE Pest Megyei Szervezetének közgyűlése

A Pemeksz február 27-én  Szentendrén megtartotta idei közgyűlését. A közgyűlés legfontosabb feladata a tavalyi év beszámolóinak és a jövő évi tervek elfogadása volt.

Mindkét feladatot sikerrel teljesítettük, a tavalyi évről Fülöp Attiláné elnök, Némedi Tivadarné és Bazsóné Megyes Klára szakmai beszámolóját valamint Bötkös Adrien pénzügyi beszámolóját a közgyűlés egyhangúan, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.

Az idei terveket Fülöp Attiláné és Bazsóné Megyes Klára ismertette, melyeket a közgyűlés szintén egyhangúan fogadott el.

A beszámolók és a tervek után Fülöp Attiláné a szervezeti hírekről tájékoztatta a jelenlévőket. Köszöntöttük új tagjainkat, akik a tagkártyájukat is ekkor kapták meg és néhány szóban be is mutatkoztak.

A vezetőségben is változás történt, Bötkös Adrien lemondott vezetőségi munkájáról, helyébe Hajdú Zoltánné, Ági lépett.

Két szakmai előadás következett. Nincsevics Klára a Pest Megyei könyvtár helyzetét, terveit vázolta, majd Péterfi Rita a legfrissebb nemzetközi szövegértési vizsgálatok eredményeit ismertette, különös tekintettel a magyarországi eredményekre.

A közgyűlésről további részletek és fotók a www.pemeksz.hu oldalon olvashatók.

Jancskár Judit
Pemeksz vezetőségi tag

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Oros Sándor profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Nagy Zoltán profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe