XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál 2012. április 19-22.

A XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál ez év tavaszán, 2012. április 19-től 22-ig kerül megrendezésre.

A Könyvfesztivál – szakmánkat érintő – legsikeresebb programjai közé tartoznak minden évben a Könyvtáros Klub keretében zajló bemutatók, konferenciák, melyek a rendezvény indulása óta a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) szervezésében valósulnak meg. Ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket, vegyenek részt közreműködőként idén is a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál Könyvtáros Klubjának programjában.

A Könyvtáros Klub helyszíne és a Magyar Könyvtárosok Egyesületének standja – az elmúlt évekhez hasonlóan – a Fogadó (G épület) galériáján lesz. Mind a Könyvtáros Klubban, mind a standon lehetőség lesz a kiadók és a könyvtárosok közötti jó kapcsolat elmélyítésére, egymás munkájának, a jövő kihívásainak jobb megismerésére.

Az MKE szervezeti elnököknek, a könyvtáros egyesületek elnökeihez és a kiadókhoz a szervezők közvetlenül eljuttatták a jelentkezési lapot, melynek kitöltésével 2012. február 10-ig jelentkezhetnek a programokra (nagy.aniko0205@gmail.com címen). A Könyvtáros Klub programja – véglegesítés után – megjelenik a Könyvfesztivál programfüzetében is, valamint az MKKE és az MKE honlapján is. A Könyvtáros Klubban tartandó rendezvényekhez a jelentkezés sorrendjében tudjuk a kért időpontot biztosítani.

 A XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivállal kapcsolatos részletesebb információkat a www.bookfestival.hu oldalon olvashatnak.   Kérdéseikkel forduljanak a Könyvtáros Klub szervezőjéhez, Nagy Anikóhoz (nagy.aniko0205@gmail.com).

Résztvevőként, látogatóként is mindenkit tisztelettel hívunk és szeretettel várunk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe