Állami kitüntetéseket és miniszteri kulturális díjakat adtak át

Tisztelt Kollégák!

 

Március 15. alkalmából és augusztus 20., az államalapító Szent István király ünnepe alkalmából adományozott állami kitüntetéseket és kulturális díjakat adtak át 2020. augusztus 17-én, illetve 19-én Budapesten, a Pesti Vigadóban.

 

Március 15. alkalmából adományozott állami kitüntetéseket adott át az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára 2020. augusztus 17-én a budapesti Vigadóban.

Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át:
BARÁTNÉ DR. HAJDU ÁGNES

az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Könyvtár- és Információtudományi Intézete Könyvtártudományi Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára
a Magyar Könyvtárosok Egyesülete elnöke

 

Augusztus 20. alkalmából a könyvtári szakterületen hosszabb időn át végzett kiemelkedő teljesítménye elismeréseként Szinnyei József-díjban részesült:
NAGY ZSUZSANNA, a Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Könyvtár és Levéltár főigazgatója,
KOVÁCSNÉ PÁZMÁNDI ÁGNES, a Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Gyűjteménye Ráday Könyvtár munkatársa, református lelkész

2020. augusztus 20-án az államalapítás ünnepe alkalmából rendezett városi ünnepségen Orosháza Közszolgálatáért Díjat kapott PETROVSZKI MÁRIA, az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár könyvtárosa.

A hírek forrásai:
https://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/parlamenti-allamtitkarsag/hirek/allami-kitunteteseket-es-miniszteri-kulturalis-dijakat-adtak-at
https://vasarnap.hu/2020/08/19/allami-kitunteteseket-es-miniszteri-kulturalis-dijakat-adtak-at/
https://www.kormany.hu/download/9/4d/d1000/itm-marcius15i_kituntetesek-20200817.pdf?fbclid=IwAR1NnsSa7uW1JgakzJOY0Jxz6g7CSJlHcmPrCIXwDGFkfOde–lavj4jVPk
https://mke.info.hu/blog/2019/08/allami-kituntetesek-nemzeti-unnepunk-alkalmabol/

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete Elnöksége és Tagsága nevében ezúton szeretnénk kifejezni elismerésünket és tiszteletünket, illetve szívből gratulálni minden kedves kitüntetettnek.

Üdvözlettel:

Gerencsér Judit
az MKE főtitkára

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe