Antal József kiállítása az “Alkotó könyvtáros” programsorozatban

A Magyar Könyvtárosok Egyesülete és az Országos Idegennyelvű Könyvtár „Alkotó könyvtáros” programsorozatában 2011. szeptember 23-án 14.00 órakor képzőművészeti kiállítás nyílik a könyvtár fedett udvarában (1056 Budapest, Molnár u. 11.). Ezúttal a salgótarjáni Antal József nyugdíjas könyvtáros, művésztanár mutatkozik be. A Pécsi Tanárképző Főiskola földrajz-rajz szakán szerzett diplomát. Pedagógusként kezdett dolgozni, majd 22 évig a salgótarjáni Balassi Bálint Megyei Könyvtár munkatársa volt, innen ment nyugdíjba 2009-ben. Képei többnyire tájképek. “Szeretem az állandóan megújuló természetet. Az emberi környezetet pedig kiapadhatatlan forrásnak és a leghálásabb modellnek tartom.” Kedvenc technikája a pasztell, de dolgozik akrillal, olajfestékkel, temperával is.

A kiállítást megnyitja Mender Ibolya főigazgató és Fehér Miklós, az MKE főtitkára. A kiállítás két hétig tekinthető meg.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Admin profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Nagy Zoltán profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe