Az MKE részvétele a XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

A XVIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon 2011. április 15-től április 17-ig a Magyar Könyvtárosok Egyesületének standja – az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan – a Millenáris Fogadójában (G épület), a galérián lesz.

Idén a standot az MKE megosztja az Országos Széchényi Könyvtárral és a Magyar Elektronikus Könyvtárért Egyesülettel.

A stand melletti Könyvtáros Klubban az MKE szervezetei, könyvtárak és kiadók tartják programjaikat.

A Lázár Ervin teremben április 15-én délelőtt a Márai programról lesz pódiumbeszélgetés, majd az MKE jubileumi kötetének bemutatójára kerül sor.

Ugyancsak a Lázár Ervin teremben április 15-én délután az MKE az Arcanum Adatbázis Kiadóval közösen szervezve Digitális közgyűjtemények a Web-en címmel tart szakmai konferenciát.

A Lázár Ervin terem letölthető programja (.rtf)
A Könyvtáros Klub letölthető programja (.rtf)

Idén is – a programot részletező – ingyenes meghívókat tudunk juttatni könyvtárosoknak és hozzátartozóiknak. A meghívók az MKE titkárságán vehetők át – előreláthatóan április elején (időben értesítjük a kollégákat a katalisten és az MKE honlapján).

Mindenkit tisztelettel hívunk és szeretettel várunk a könyvtáros standhoz és a szakmai programokra!

Az MKE részvétele a könyvfesztiválon a Budapest Főváros Önkormányzata által kiírt pályázat elnyerésével, a Győri Könyvszalon támogatásával, valamint a társult intézmények (OSZK, MEK Egyesület, Arcanum Kiadó) anyagi közreműködésével valósulhat meg.

Nagy Anikó

1 hozzászólás

  1. […] MKE pedig a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál április 15-17-i Könyvtáros klub programjaira készül. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, külön köszöntve a […]

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Ki van jelen?

    Jelenleg egy felhasználó sincs bejelentkezve
  • Legutóbbi aktív tagok

    Nagy Zoltán profilképe
    Gerencsér Judit profilképe
    Oros Sándor profilképe
    Admin profilképe
    Tolnai György profilképe
    Buzai Csaba profilképe
    zondaz profilképe
    Vajda Henrik profilképe